Bild avslöjar att OPPO Find X2 troligtvis kommer få 65W laddning

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event inom kort. Nu har det inkommit en ny bild som visar att Find X2 troligtvis kommer få riktigt snabb laddning.

Det ser mer specifikt ut som att den här modellen kommer få 65W laddning. Det finns redan modeller från OPPO som har den här snabba laddningen men det är ju alltid bra med flera modeller som får riktigt snabb laddning.

Utöver snabb laddning ser det även ut som att den här modellen kommer få en riktigt bra display, i alla fall om man ska tro OPPO.

Via

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts