Kommer vi få se en ny Chromecast det här året?

Jag har under en längre tid skrivit att jag hoppas och tror att Google kommer visa upp en ny Chromecast under det här året. Så tror jag även att så kommer bli fallet.

Jag hoppas och tror att Google kommer visa upp en ny Chromecast i september eller oktober det här året (den månad då nästa Pixel visas upp det vill säga). Det kommer bli mycket intressant att följa och se vad Google kan komma att släppa det här året.

Det jag hoppas på är bland annat att nästa Chromecast ska komma i orange.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts