Nu sägs det att nästa iPad kommer få 5G

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en ny iPad. Nu har det inkommit nya uppgifter om en ny iPad.

Det ser ut som att Apples kommande iPad kan komma att få 5G. Det kommer bli mycket intressant att se hur den här modellen kommer bli. Det ser ut som att dessa plattor kommer bli tillgängliga i flera olika storlekar.

Det kommer bli mycket intressant att se om Apple kommer visa upp en eller flera nya iPads med stöd för 5G.

Via

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts