Samsung Galaxy S20+ jämförs med Galaxy S10+ på senaste bilden

Den 11 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S20- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om Galaxy S20+!

Det ser ut som att en ny bild nyligen publicerats som visar hur Samsung Galaxy S20+ kommer se ut sida-vid-sida med förra årets Galaxy S10+. Vi ser att Galaxy S20+ kommer bli något större än Galaxy S10+, något som är förståeligt med tanke på den något större 6,9 tumsskärmen.

Via

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts