Samsung Galaxy S20 ser ut att få 64 MP superzoooooom!

Den 11 februari kommer Samsung förhoppningsvis offentliggöra allt om Galaxy S20- serien. Men längs med tidens gång ser det ut som att det framkommit mer och mer information om den kommande enheten från Samsung.

Nu ser det ut som att det framkommit uppgifter om att Samsung Galaxy S20- serien kommer få en 64 MP-kamera att ta bilder med zoom i. Mer specifikt ser det ut som att du kommer kunna zooma in 5x optisk, att jämföra med 3x optisk zoom som Galaxy S10 har.

Utöver den här kameran kommer Galaxy S20- serien få en primär 12 MP-kamera tillsammans med en annan 12 MP-kamera för att ta vidvinkelbilder med.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts