Sony bjuder in till Xperia-fest 24 februari

Det ser ut som att Sony nyligen skickat ut inbjudan till ett event som företaget kommer hålla den 24 februari det här året. Vad kommer tillverkaren visa upp under eventets gång kanske ni undrar?

Om Sony följer sitt tidigare mönster så kommer tillverkaren visa upp ett nytt flaggskepp det här datumet, ett flaggskepp som vi i dagsläget inte alls vet mycket om. Det kan hända att Xperia 5 Plus kommer vara företagets kommande flaggskepp. Sedan tidigare vet vi att den här modellen kommer få en 6,6 tumsskärm med Full HD+- upplösning.

Vi vet som sagt inte så mycket i vad Sony kommer visa upp så det kommer minst sagt bli spännande att se!

Via

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts