USA försöker övertyga England om att "Huaweis nät är galenskap"

Vi vet sedan maj förra året att Huawei och USA inte är bästa vänner efter att Donald Trump bannat Huawei från flera saker, däribland annat att samarbeta med Google.

Det har nu framkommit att folk från USA besökt England (Storbritanen) för att försöka övertala landet om att Huawei är ett osäkert företag att använda när det kommer till 5G och mobilnätet. Det är tveksamt om England däremot kommer följa USA:s råd då vi bland annat sett premiärminister Boris Johnson visat upp en Huawei P20 Pro i brittisk TV för någon månad sedan.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22479 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts