Ben Geskin uppdaterar sin rendering på Huawei P40 Pro

I mars det här året kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Huawei P40 Pro. Nu ser det ut som att Ben Geskin släppt en mycket intressant ny bild på den kommande enheten.

Av bilden att döma kommer Huawei P40 Pro få dubbla främre kameror på framsidan. Istället för att få tre bakre kameror som det ser ut att vanliga Huawei P40 kommer få så ser det ut som att P40 Pro kan komma att få fem kameror på baksidan. Bilden bör däremot tas med en stor nypa salt så det handlar om ett koncept.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts