in

Huawei P30 Pro får EMUI 10 tidigare än väntat i England

Det sades att Huawei skulle börja skicka ut den stabila versionen av EMUI 10 till brittiska exemplar av bland annat P30 Pro i februari, alltså nästa månad.

Det ser däremot ut som att Huawei nu smugit igång utrullningen av EMUI 10 till P30 och P30 Pro i England. Det har nämligen inkommit uppgifter om att många som köpt någon av dessa modeller från den brittiska operatören O2 UK nu börjat få den här uppdateringen.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Microsoft Edge kan bli populärare i framtiden

Huawei: så många smartphones såldes under 2019