Kommer Huawei P40 Pro få kamera från Sony?

Det ser ut som att Huawei kan komma att hålla ett event i slutet på mars det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp det nya flaggskeppet P40 Pro. Nu har det hänt nya grejer.

Det ser ut som att Huawei P40 Pro kommer få fyra kameror på baksidan, något som dagens läckta bild avslöjade. Nu har det framkommit uppgifter om att Huawei P40 Pro kommer få en helt ny sensor från Sony som kommer kallas för ”Quad Quad Bayer”. Det ser bland annat ut som att den här modellen kan komma att få en primär 52 MP-kamera att ta bilder med.

Via

Written by

Rasmus Hellmyrs

22480 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts