Samsung Galaxy S20 Ultras specifikationer läcker ut för fullt

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya gigantiska flaggskeppet Galaxy S20 Ultra. Nu ser det ut som att specifikationerna för modellen läckt ut på nätet – de imponerar!

Till att börja med ser det ut som att modellen kommer få en 6,9 tumsskärm med Quad HD+- upplösning med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få Exynos 990 under huven i Europa tillsammans med 128 eller 512 GB inbyggt minne. Modellen med 512 GB kommer troligtvis också med 16 GB RAM medans 128 GB modellen troligtvis kommer med 12 GB RAM.

När det kommer till kamerorna ser det ut som att modellen kommer få fyra kameror totalt (108+48+12+ToF) som bland annat ska kunna spela in video i 8K, zooma in 10x optiskt samt 100x digitalt. På framsidan ser det ut som att modellen kommer få en 40 MP-kamera.

I övrigt kommer modellen få ett 5000 mAh.-batteri, stereohögtalare, en fingeravtrycksläsare under displayen, IP68-klassning och Android 10 från start. Jag blir minst sagt sugen på att skaffa en S20 Ultra!

Via