Då kan Boeings mördarmaskin 737 Max komma upp i luften igen enligt FAA

Jag har sedan tidigare skrivit om alla problem som Boeing haft med 737 Max. Nu har det inkommit nya uppgifter om när Boeing 737 Max kan komma upp i luften igen.

Nu har det inkommit uppgifter om att Boeing kan komma att släppa ut 737 Max i mitten av det här året. Det innebär att 737 Max kan komma att släppas ut i trafiken igen inom kort. Faktum är dock att återkomsten för 737 Max skjutits upp hela tiden så det är högst oklart om det verkligen kommer bli så här som denna källa menar.

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/