Motorola försenar Razr 2019 ännu mer

Jag skrev för några dagar sedan att Motorola försenat Razr 2019 till 6 februari från 24 januari då det egentligen var tänkt att den här modellen skulle släppas.

Nu har det framkommit nya uppgifter om att Motorola skjutit upp lanseringen ännu en gång, i alla fall i USA. Det ser ut som att modellen kommer släppas 18 februari i landet. Det är i alla fall det nya datumet just nu.

Det är i nuläget oklart hur det kommer bli med den saken i Sverige, alltså om lanseringen även kommer skjutas upp här eller om den kommer släppas 6 februari som planerat.

Via

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/