Kategorier
Moto

Motorola försenar Razr 2019 ännu mer

Jag skrev för några dagar sedan att Motorola försenat Razr 2019 till 6 februari från 24 januari då det egentligen var tänkt att den här modellen skulle släppas.

Nu har det framkommit nya uppgifter om att Motorola skjutit upp lanseringen ännu en gång, i alla fall i USA. Det ser ut som att modellen kommer släppas 18 februari i landet. Det är i alla fall det nya datumet just nu.

Det är i nuläget oklart hur det kommer bli med den saken i Sverige, alltså om lanseringen även kommer skjutas upp här eller om den kommer släppas 6 februari som planerat.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.