APKMirror släpper egen app i Google Play Store

Det ser ut som att APKMirror under dagen släppt en egen app som beta i Google Play Store. Det ser däremot ut som att det rör sig om en betaversion av appen, något som innebär att den kanske inte kommer fungera som den ska i och med att det handlar om en beta.

Det som är bra med den här appen är att du kommer kunna hämta hem olika APK-appar (alltså appar på nätet som inte finns i Google Play Store) direkt via en och samma app, vilket är den här appen. Som det ser ut just nu har den här appen stöd för 75 APK-program men förhoppningsvis kommer detta öka drastiskt ju längre appen finns tillgänglig att tillgå i Google Play Store.

Ni som är nyfikna på appen och vill testa att ladda hem den kan göra det genom att klicka er vidare här.

Sånt som också kan intressera…