IPhone 12 dyker upp på flera koncept

I september kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12-serien. Nu ser det ut som att ännu flera koncept skapats på iPhone 12 Pro som kan visa hur den här modellen kan komma, att se ut den dagen Apple väljer att visa upp mobilen.

Vi ser en mycket stor skillnad mellan iPhone 11 Pro och 12 Pro. Det är att den sistnämnda ser ut att få en betydligt mindre flärp på framsidan jämfört med nuvarande iPhone 11 Pro. Den andra skillnaden är svårare att se, men den är att iPhone 12 Pro kommer få en ToF-kamera på baksidan som kommer kunna mäta djup i 3D, en funktion som iPhone 11 Pro inte utrustats med.

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/