Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S20 Ulra får en sorts Macro Mode för kameran

Det ser ut som att Samsung nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S20 Ulra som innehåller en mycket spännande funktion som jag misstänker att många kommer använda flitigt.

Det ser ut som att den senaste uppdateringen till Galaxy S20 Ultra innehåller en funktion som gör så att om du kommer för nära ett objekt som enheten inte kan zooma in på så kommer den föreslå ett läge som gör att enheten kan zooma in 1,5 gånger på ett objekt och så sätt få till bättre bilder.

Den här funktionen ska ha rullats ut i senaste uppdateringen rapporterar SamMobile

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.