Kategorier
Moto

Moto visar upp G Fast

Motorola har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya modellen G Fast som bland annat har utrustats med tre bakre kameror till priset av drygt 200 dollar, något som i mitt tycke inte låter helt fel!

Modellen har fått en 6,4 tumsskärm med HD+ – upplösning vilket är en låg upplösning men vad ska man förvänta sig i prisklassen egentligen? Utöver detta har modellen fått Snapdragon 665 med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne.

På baksidan hittar vi som sagt tre bakre kameror. Det rör sig om en primär 16 MP-kamera, en sekundär 8 MP-kamera (vidvinkel) samt en tredje 2 MP-kamera. Modellen har i övrigt fått ett 4000 mAh-batteri och en fingeravtrycksläsare placerad bakpå.

Att modellen kommer kosta drygt 200 dollar känns lite för bra för att vara sant om man kollar in specifikationerna, men det är sant!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.