Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

OnePlus

Specifikationer för OnePlus Z läcker ut

Den 10 juli sägs det att OnePlus kommer gälla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp en ny mellanklassare vid namn OnePlus Z. Nu kan det ha inkommit nya uppgifter om vad den här modellen kan komma att få för specifikationer.

Det ser ut som att modellen kommer få en 6,55 tumsskärm med FHD- upplösning tillsammans med 90Hz uppdateringsfrekvens. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få Snapdragon 765G under huven med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

På baksidan ser det ut som att modellen kommer få tre kameror (64+16+2 MP) tillsammans med ett massivt 4300 mAh-batteri.

Det kommer bli mycket spännande att se vilka länder OnePlus kommer släppa den här modellen i.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Google

Side Sense verkar krångla på Xperia XZ3

Sony

De 13 största flopparna när det kommer till smartphones

Moto

Fibit arbetar på smartklocka – presenteras senare i höst

Okategoriserad