Kategorier
Samsung

Samsung skickat ut ny uppdatering till Galaxy S20-serien som fixar 5G från och med idag i Sverige

Tre, Telia och Tele2 är operatörer som har kickat igång (eller ja, i alla fall nästan alla) sina 5G-nät. Nu ser det ut som att Samsung skickat ut en ny uppdatering till de operatörer som låst upp 5G i Sverige.

Uppdateringen skickas ut till Galaxy S20 5G, S20+ och S20 Ultra. Som det ser ut just nu har Samsung enbart börjat skicka ut den här uppdateringen till Tele2 och Telias kunder men företaget meddelar att när exempelvis du som har en S20 Ultra som kör Telenor och Telenor kommer låsa upp sitt 5G-nät så kommer du få uppdateringen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.