Kategorier
Huawei Okategoriserad

Rykte: Huawei Mate 40 Pro får 108 MP med bättre klarhet i

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event i oktober detta år. Det är i alla fall vad rykten säger just nu. Men hur kommer det här kommande flaggskeppet från Huawei bli egentligen?

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Huawei Mate 40 Pro kommer få en primär 108 MP kamera på baksidan och att den kommer bli bättre än de 108 MP-sensorer som sitter i dagens smartphones då den sägs bidra med bättre klarhet. Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.