Kategorier
HTC

HTC visar upp U20 5G med massivt 5000 mAh-batteri

HTC har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya modellen U20 5G. Det här är företagets första smartphone på väldigt länge. Men vad erbjuder den för något nytt när det kommer till specifikationerna? 

Enheten har fått en rejäl 6,8 tumsskärm med FHD+- upplösning. Under huven hittar vi som sagt chippet Snapdragon 765G med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 48 MP-kamera, en sekundär 8 MP-kamera och slutligen dubbla 2 MP-kameror.

I övrigt har modellen fått ett 5000 mAh- batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 10 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.