Nya uppgifter: iPhone 12 Pro kommer INTE få 120Hz

i september det här året förväntas frukttillverkaren Apple hålla ett event där företaget troligtvis kommer visa upp en drös iPhones. Ryktena går att det här eventet kommer vara Apples största på lanseringsfronten någonsin då det sägs att man kommer visa upp flera nya iPhone 12- modeller.

Nu har det inkommit ännu flera uppgifter! Den här gången sägs det att iPhone 12 kommer bli utan 120Hz och att Apple istället kommer utrusta iPhone 12 och 12 Pro med 60Hz. Det känns ju inte speciellt ”Pro” om så blir fallet….

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: