OnePlus

Andra delen av OnePlus Nord dokumentären avslöjar att modellen troligen kommer i flera färger

Den 21 juli kommer OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus Nord I AR. Under dagen släppte företaget sitt andra avsnitt för sin OnePlus Nord-serie.

I den här serien så får vi följa med på resan när OnePlus jobbar med Nord. I dagens avsnitt framkommer det att Nord med största sannolikhet kommer bli tillgänglig i fyra olika kulörer. Ni kan se det själva i videon nedan!

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.