OnePlus

OnePlus kan visa upp billigare Nord med 6 GB RAM

Den 21 juli kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa köp nya OnePlus Nord. Nu ser det ut som att den här modellen dykt upp i benchmark. Men det är inte allt.

Det ser nämligen ut som att OnePlus har en ny version av modellen (eller en framtida modell) på gång med 6 GB RAM under huven. Detta kan ju betyda att Nord kommer bli tillgänglig med antingen 6 eller 12 GB RAM.

Det kommer bli mycket intressant att se.

Senaste artiklarna:

Rasmus Hellmyrs
the authorRasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.