Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Google

Läckt dokument avslöjar att Google kommer kräva minst 2 GB RAM i nya Android- smartphones

Google kommer troligtvis berätta mer om kommande smartphones och dess krav på kommande smartphones. Läs vidare för att ta reda på mer om den här nyheten!

Det ser som sagt ut som att läckt information avslöjar att Google troligtvis kommer sätta krav på att tillverkare kommer behöva ha minst 2 GB RAM i sina smartphones om de ska få släppas och köra Android.

Det känns ju bra att Google kommer sätta dessa krav. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written By

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.