Google Pixel 4a är här!

Google har under dagen hållit låda där tillverkaren visat upp den nya mobilen Pixel 4a. Den här skönheten erbjuder en hel del för pengarna, i alla fall om man kollar på pappret.

Modellen har fått en 5,81 tumsskärm med Full HD och 60Hz. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 730G med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. När det kommer till kamerorna så har enheten fått en bakre 12,2 MP-kamera som med lite fix av mjukvara förhoppningsvis kommer ta riktigt bra bilder! På framsidan sitter en selfiekamera med 8 MP upplösning.

Modellen har i övrigt fått ett 3140 mAh- batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och enheten rockar Android 10. Modellen kommer med största sannolikhet inte släppas på några flera marknader än vad Google släppte Pixel 4 på. Modellen kommer kosta 349 dollar.