Kategorier
Google

Nya Google Chrome är bra – men det känns lite laggigt

Google har nyligen börjat skicka ut en ny version av webbläsaren Chrome till Android som bland annat gör att du kan sortera olika webbsidor i grupper samt gå mellan dessa på ett mycket enkelt sätt.

Men om du till exempel ska kopiera något snabbt på knappen som du tidigare fått en animation via så kommer du inte få detta via den nyaste versionen av Chrome. Utöver detta känns det som att den här versionen av Chrome är laggig och därmed har Google en hel del att justera om ni frågar mig.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.