Kategorier
Google

Android 11 ser ut att ställa till det för Android Auto

För några dagar sedan började Google skicka ut den första stabila versionen av Android 11. Men det ser inte ut som att Google tänkt igenom allt innan man började skicka ut den här versionen av Android.

Det har nämligen inkommit uppgifter från flera personer som säger att man inte längre kan spela upp musik eller ta emot notiser i och med att man uppdaterat sin smartphone till Android 11.

Förhoppningsvis kommer Google fixa den här buggen inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.