Kategorier
Apple

Apple ser inte ut att utrusta iPhone 12-serien med 120Hz

Hypen har varit stor kring att Apple förhoppningsvis skulle utrusta iPhone 12- serien med 120Hz uppdateringsfrekvens. Ni som hade hoppats på detta kommer dock troligtvis bli besvikna.

Nu har det inkommit uppgifter om att Apple börjat massproducera iPhone 12- serien. En grej som har framkommit är att Apple inte har börjat massproducera någon 120Hz skärm, något som tyder på att hela iPhone 12- serien kommer få 60Hz uppdateringsfrekvens, något som enligt mig i alla fall känns som en besvikelse för mig.

Ni kan se mer om nyheten i Tweeten nedan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.