Kategorier
Google Okategoriserade

Chromecast Sabrina kommer troligtvis visas upp 30 september

Google kommer hålla ett event den 30 september det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Google Pixel 5. Men det ser ut som att Google kommer visa upp mer på det här eventet.

Det ser nämligen ut som att Google även kommer visa upp nya Chromecast Sabrina på det här eventet utöver Pixel 5. Den här modellen sägs bli den första Chromecasten som kommer få stöd för Google TV (Android TV). Riktigt spännande!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.