in

Samsung Galaxy S21 benchmarkad med Snapdragon 875

När Samsung kommer visa upp nya Galaxy S21- serien så kommer den troligen i två versioner: en med Samsungs egna Exynos 2100 och ytterligare en variant med Snapdragon 875 under huven.

Nu ser det ut som att modellen med Snapdragon 875 har benchmarkats. Det ser ut som att den här modellen kommer prestera mycket bra men det ser till exempel ut som att Exynos 2100 modellen kommer bli ännu bättre så att säga.

Utöver detta ser det även ut som att Samsung kommer släppa en version av S21 med 8 GB RAM.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Specifikationerna för kamerorna i kommande Xiaomi Mi 11 Pro kan ha läckt ut

Nya Google Pay är här med nytt utseende och nya funktioner