Uppgifter i natt: Samsung Galaxy S21- trion kan få Qualcomms nya fingeravtrycksläsare

För ett tag sedan gick Ice Universe ut och avslöjade att Samsung Galaxy S21- trion kommer få en snabbare fingeravtrycksläsare jämfört med dess föregångare. Nu har Qualcomm offentliggjort den fingeravtrycksläsare som troligen kommer visas upp för första gången i och med S21.

Det ser ut som att Qualcomm ökat på arean för den här läsaren så att det ska bli lättare att pricka den. Mer specifikt ser det ut som att Qualcomm ökat denna så den blivit 77% större.

Utöver detta ska den ha blivit dubbelt så snabb och det nämns även att läsaren ska kunna känna av om dina fingertoppar är blöta eller fuktiga, något som dagens fingeravtrycksläsare har väldiga problem att klara av. Sist men inte minst nämns det att den här läsaren även ska fungera under vikbara skärmar. Helt otroligt!

Via

%d bloggare gillar detta: