in

Är det så här iPhone 13 kommer se ut?

Apple kommer troligen hålla ett event I september eller oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 13. Nu ser det ut som att ett första koncept på den här enheten inkommit.

Av bilden att döma ser det ut som att iPhone 13 kan komma att bli tillgänglig i brons typ som Samsung valde att släppa Note 20 i. Utöver detta sägs det att den här modellen fortsatt kommer att få en fyrkantig hump för kamerorna på baksidan men det ser ut som att modellen kommer få ett safirglas vilket skulle innebära ett bättre skydd om man tappar enheten.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Apples kommande iPad Pro ser inte ut att få TouchID

Apple Watch Series 7 sägs bli en stor uppgradering