Kategorier
Moto

Motorola Moto G Stylus uppdaterad till Android 11

Trots att Motorola har en ganska clean version av Android så har man inte varit speciellt duktiga på att skicka ut ny versioner av Android. Nu ser det ut som att Moto däremot uppdaterat sin första mellanklassare.

Nu ser det som sagt ut som att Moto börjat uppdatera Moto G Stylus till Android 11. Den här uppdateringen innehåller allt gott som Android 11 innehåller inklusive ett nytt sätt att till exempel hantera notiser.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.