in

Samsung Galaxy A72 5G fastnar på bild

Det ser inte bara ut som att Samsung kommer visa upp modellen Galaxy A52 5G inom en snar framtid utan det ser även ut som att tillverkaren kommer visa upp en A72 5G. Nu har det inkommit en bild på enheten från den kände Evan Blass!

Av bilden att döma ser det ut som att den här modellen kommer få ett avlångt format tillsammans med ett hål för den främre kameran. Det ser dessutom ut som att Samsung hållit en låg profil när det kommer till storleken för det här kamera- hålet.

Det är ännu oklart vad modellen kommer få för specifikationer.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Discover håller på att testa ny funktion

OnePlus 9 Pro: exakt så snabb laddning ser den ut att få