Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S21- trion kommer inte preppad med det ena men med det andra i Sverige

Samsung har nyligen släppt Galaxy S21- serien i Sverige och några av de största förändringar som företaget gjort med den här serien handlar om mjukvaran. Men det ser ut som att modellerna är fixade med en sak men inte med en annan.

Mer specifikt ser det ut som att Samsung för installerat Google Discover direkt på hemskärmen istället för att köra med sitt egna alternativ. Utöver det ser det däremot ut som att du kommer behöva ställa in Googles tjänst för meddelande manuellt om du vill använda den tjänsten.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.