in

Google Pixel kan få unik funktion i ChromeOS

Det ser ut som att Google håller på att testa en ny grej som enbart ser ut att släppas till företagets egna Google Pixels om detta visar sig stämma.

Det ser nämligen ut som att du snart förhoppningsvis kommer kunna använda din Google Pixel (oklart från vilken generation) och spegla upp bilden (skärmen) från enheten till din ChromeOS- enhet. Mycket smidigt och jag hoppas givetvis att funktionen inte bara är på test utan att Google kommer skicka ut den inom kort!

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Z Fold 3: kommer den se ut så här?

Kommer Apple visa upp någon uppföljare till iPhone 12 Mini?