Flera uppgifter om Samsungs kommande Wear OS-klocka

Inom en snar framtid kommer Samsung troligtvis hålla låda där tillverkaren kommer att visa upp en eller två nya smarta klockor, något som i sig inte är någonting nytt då Samsung visat upp smarta klockor flera gånger vid det här laget.

Det som däremot kommer att troligtvis vara nytt är att den här enheten från Samsung med största sannolikhet kommer att köra Wear OS och vad jag vet var det bara företagets första smarta klocka, Gear Live, där Samsung satsade på Wear OS för att sedan gå över till sitt egna operativsystem Tizen OS.

Det har framkommit ytterligare bevis för att Samsung utvecklar en smartwatch med Wear OS på grund av ett APK-dyk som tagits där man upptäckte detta. Klockan kommer troligtvis heta Galaxy Watch 4 men det ser även ut som att den kommer bli tillgänglig i två storlekar: 41 eller 46mm.