Kommer iPhone 13 se ut så här?

Apple kommer troligen hålla låda i september eller oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 13- serien. Nu ser det ut som att ett koncept kan visa hur den här modellen kommer se ut!

Av bilden att döma ser det ut som att den här modellen kommer få en blank baksida, precis som iPhone 12 har nu, något som kommer innebära att de synliga fingeravtrycken kommer bli många. Vidare ser det ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan istället för tidigare två men det ser även ut som att modellen kommer få en något mindre flärp på framsidan. Det skulle i sådana fall innebära att iPhone 13 skulle skapa historia då det i sådana fall skulle bli den första iPhonen som skulle få en mindre flärp efter att Apple introducerade det i och med 2017 års iPhone X. Vi får se hur det kommer att bli med den saken!