Xiaomi Mi Pad 5 tros ha fastnat på bild, har tre kameror på baksidan

Det är inte speciellt vanligt att Androidtillverkare släpper surfplattor idag. Det är främst Samsung som gör det när det väl händer men det händer också att Xiaomi gör det. Nu kan Mi Pad 5 ha läckt ut på pressbild, och det som sticker ut sitter inte på framsidan utan på baksidan.

Av bilden att döma ser det nämligen ut som att den här enheten kommer få tre kameror på baksidan, det har inte ens Äpplet i sina värsting-paddor! Dessutom ser det ut som att Xiaomi följt designen från Mi 11- serien när man designat ”kamera-huset” på den här plattan. Dessutom ser det ut som att modellen kommer få mycket skärmyta på framsidan. Det är däremot oklart vad den här enheten kommer att få för specifikationer men förhoppningsvis kommer vi få veta det snart. Frågan är bara: kommer den till Sverige?!

Via