ZTE Axon 30 Pro med bättre kamera under displayen kommer visas upp 30 april

Det ser ut som att ZTE planerar att hålla ett event den 30 april där det ser ut som att tillverkaren inte kommer visa upp ett eller två flaggskepp utan tre hela flaggskepp vilket helt klart känns intressant.

Det ser ut som att Axon 30 Pro kommer att vara ”det ledande flaggskeppet” då den här modellen bland annat kommer få en bättre kamera placerad under displayen jämfört med sin föregångare men dessutom ser det ut att röra sig om ett fullfjädrat flaggskepp då modellen vidare också kommer få Snapdragon 888 under huven. Men vilka är de andra två enheterna? Enligt uppgifterna kommer ZTE följa i Huaweis fotspår och visa upp Axon 30, 30 Pro och Axon 30 Pro+.

Det som också har framkommit är att åtminstone en av modellerna kommer att få tre (!) 64 MP-kameror!