Avslöjar: LG skulle ha släppt V70 med Snapdragon 888, valde att lägga ner sin verksamhet för smartphones

LG meddelade för några dagar sedan att tillverkaren valt att lägga ner sin verksamhet för smartphones vilket inte alls tagits emot särskilt bra runtom i världen eftersom att flera tillverkare hade vilja fortsatt se LG aktiva på smartphonemarknaden. Nu har det dessutom framkommit att företaget egentligen planerade att visa upp V70 vilket skulle ha blivit en uppföljare till V60. Så kommer det dock aldrig bli.

Det sydkoreanska företaget höll på att utveckla modellen under kodnamnet Rainbow och det framkommer att, om LG skulle hållit ut i några fler månader, så skulle den här modellen ha skeppats med Snapdragon 888 tillsammans med 8 GB RAM och Android 11 från start. Men så kommer det tyvärr inte bli eftersom LG lagt ner sin verksamhet när det kommer till smartphones – mycket tråkigt!