Posted in: Android, Apple, Smartphone

Billigaste abonnemangen 2021: Stor jämförelse från Abonnemangsjakt

Hösten är på ingång och det innebär att många är på jakt efter ett nytt billigt mobilabonnemang. Oavsett om man är ute efter mycket surf eller något nischat som utlandssamtal finns en gemensam nämnare. Nämligen att de flesta är ute efter de billigaste abonnemangen 2021. Därav har Abonnemangsjakt sammanställt en lista på de mest prisvärda abonnemangen fram tills nu i år. I jämförelsen har man tagit höjd för ordinarie pris, rabatters storlek, rabatters frekvens och innehåll för pris. Är du särskilt nyfiken på hur dessa mobilabonnemang fungerar där du bor kan du kolla täckningen på förhand.

5. Comviq

Den största fördelen är de generösa mängderna med extra surf som nya kunder blir erbjudna. Det är inte ovanligt att du kan öka din surfpott med hela 100 GB. Rabatterna återkommer dock inte lika frekvent som hos vissa konkurrenter. Däremot kan du spara surf från din stora surfpott.

4. Fibio

Nykomlingen som erbjuder det bästa av allt. Både kraftigt nedsatta priser under kampanjer och gott om surf. Dessutom med erbjudanden om prismatchning. Det enda som håller dem från högre positioner i listan är ordinarie pris. Som i sig inte är anmärkningsvärt högt, men ändå högre än konkurrenterna.

3. Fello


Återkommande kraftiga rabatter, det bästa nätet med Telia och extra surf till nya användare. Även den vanliga månadskostnaden ligger lägre än hos de flesta andra. Den enda nackdelen är egentligen att Fello erbjuder mindre surf i sina minsta paket än andra abonnemang gör. Vet du däremot om att du inte använder mycket mobilsurf är detta valet för dig.

2. Vimla


En tydlig fördel är att de använder sig av Telenors nät. Det innebär att du har mycket god täckning vart du än befinner dig i Sverige. Utöver det så har de även frekventa rabatter och generösa bonusar med extra surf.

1. Hallon


En tydlig förstaplats under det första halvåret. Främst då de frekvent erbjuder rabatter till nya kunder. Men också då grundutbudet ligger på en bra nivå. Både lågt ordinarie pris och mer surf än flera konkurrenter. Till det kommer också en pot med mer surf om man införskaffar mobilabonnemanget för första gången.

Utöver dessa abonnemang så bör du som är på jakt efter något nytt ha särskilda krav i åtanke. Till exempel om du är student, pensionär eller vill ha mobilabonnemang till dina barn. I dessa fall och andra liknande så kan du får ytterligare särskilda rabatter. Därmed de billigaste abonnemangen 2021 finnas hos andra operatörer, men dessa hittar du också på Abonnemangsjakt. 

Detta kanske också intresserar dig…