in

Rykte: Apple jobbar inte längre på någon iPad med OLED

Det har sedan en tid tillbaka ryktats om att Apple håller på att jobba på en ny tablet i form av en iPad som skulle få OLED vilket i sådana fall skulle bli den första paddan från Apple med en sådan typ av display då företagets nuvarande plattor kör med IPS.

Det sades tidigare att den här kommande surfplattan från Apple skulle få en 10,86 tumsskärm som naturligtvis skulle ha tillverkats av Samsung, men nu ser det ut som att Apple inte kommer släppa någon sådan iPad, vilket troligtvis innebär att vi kommer få vänja oss vid IPS även i kommande iPads.

https://www.phonearena.com/news/apple-samsung-display-not-working-together-10-9-inch-oled-ipad_id135391

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Samsung Galaxy S21 FE instruktionerna försvunna

Kommande iOS 15.2 Beta ska fixa problemet med Apple Watch till iPhone 13