in

Specifikationer för Xiaomi 12 Lite läcker

Inom kort kommer Xiaomi troligen hålla låda där tillverkaren kommer visa upp nya 12- serien. Nu ser det ut som att specifikationer för 12 Lite kan ha läckt ut i det vilda!

Det ser ut som att den här modellen kommer få en 120Hz skärm med Full HD- upplösning. Vidare framgår det att modellen troligen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och att den kommer få tre kameror på baksidan. Förhoppningsvis kommer modellen att visas upp inom kort!

Xiaomi 12 Lite and Xiaomi 12 Lite Zoom Specifications and Schedule Revealed

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel Watch kan ha läckt ut!

Ny bild kan visa Samsung Galaxy S21 Fan Edition i sin prakt!