in

Nya uppgifter från Ice: alla Galaxy S22 modeller kommer få baksidor i glas

Samsung kommer troligen hålla ett event i februari eller i början av mars det här året där tillverkaren kommer visa upp nya S22- trion. Sedan några år tillbaka har Samsung inte använt glas på sina ingångsmodeller i S- serien, men det ser ut att bli annorlunda nästa år.

Nu har Ice inkommit med nya uppgifter om att samtliga modeller i Galaxy S22 serien kommer få baksidor i glas vilket helt klart låter bra!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Uppgift: Xiaomi Mi Mix Fold 2 kommer få UTG från Samsung

Tre nya funktioner till Instagram släppta!