in

Google Pixel 6 och 6 Pro ser ut att ha problem med auto rotate

Det ser ut som att problemen med Pixel 6 och 6 Pro bara fortsätter. Ett efter ett annat. Nu har det inkommit uppgifter om ett nytt problem med dessa modeller.

Det ser ut som att Google nu har problem med auto rotationen i de senaste modellerna från tillverkaren. Förhoppningsvis kommer man fixa det här problemet inom kort men det ser ut som att man åtminstone kan fixa det själv genom att starta om modellerna.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nokia X10 erhåller Android 12

Test