in

Rykte: iPhone 14 Pro kommer med 8 GB RAM

Enligt uppgifter ser det ut som att Apple kommer att öka prestandan ytterligare i företagets kommande iPhone. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det ser ut som att den här Pro modellen kommer få 8 GB RAM. Detta kan jämföras med företagets nuvarande Pro modeller som har 6 GB RAM och jag skulle misstänka att 2 GB extra RAM kan göra riktigt stor skillnad i en iPhone. Verkligen!

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nya uppgifter om Samsung Galaxy S22: kommer få kamera som baseras på AI

Ny bild på Samsung Galaxy S22 Ultra visar typ hela designen