in

Honors CEO Zhao Ming visar upp Honor Magic V i det vilda

Honor Magic C har under dagen dykt upp i det vilda när företagets CEO pratade om året som varit. Men det var inte allt. Utöver det berättade han även lite om 2022 och att han ser fram emot det här året.

Under pratstunden dök även en smartphone upp som Honor ännu inte visat upp, en smartphone som enligt mångt och mycket kommer heta Magic V och sägs bli företagets första vikbara smartphone.

Det ser ut som att mobilen kommer få ett helt nytt gränssnitt same en inre 8 tumsskärm. Det har också sagts att den kommer få en display med 90Hz uppdateringsfrekvens medans en andra kommer få 120Hz. I vilken ordning har däremot inte framgått. Honor har sedan en tid tillbaka blivit köpta från Huawei så förhoppningsvis kommer en version av Magic V också visas upp med Google Play Services!

Honor Magic V Real Machine Appeared in Video: Packs Magic UI 6.0

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Rykte: Xiaomi 12 Ultra visas upp i slutet av februari

iQOO 9- serien kommer få Samsungs GN5 sensor med 50 MP