Realme GT2 Pro är här!

Idag visades den tredje mobilen utrustad med Snapdragon 8 Gen 1 upp för världen. Det handlar om Realmes nya flaggskepp GT2 Pro.

Modellen har fått en 6,7 tumsskärm med QHD+- upplösning med uppdateringsfrekvens på 120Hz. Under huven hittar vi som sagt det senaste från Qualcomm med upp till 12 GB RAM med 512 GB minne i pro modellen. Framsidan skyddas av GorillaGlas Victus och har även läsaren för fingret placerad under skärmen.

Något som är upphypat med den här modellen är kamerorna då den fått en primär 50 MP-kamera med en sekundär 50 MP-kamera med 150 graders vidvinkel. Mobilen har också fått en tredje zoom-lins som ska kunna zooma in mer än vad det mänskliga ögat kan, imponerande!

Batteriet som sitter under huven är på 4500 mAh och kan laddas med 65W hastighet via sladd. GT2 Pro saknar stöd för trådlös laddning.